Grillezési és bográcsozási lehetőség, nem csak szálló vendégeinknek! Igény esetén érkezés előtt pár nappal érdeklődjenek a részletekről. A lehetőség ingyenessége szálló vendégeinknek, csak többnapos tartózkodás esetén érvényes. A piknik udvar igénybevétele a panzió recepciójának nyitva tartási idejében lehetséges!

Piknik udvar (csak szezonban):

A családbarát piknik udvarunkban a család összes tagja megtalálja számítását.

Főzési és sütési lehetőségek: bográcsozás, grillezés faszénnel, gázgrill.

Árak:

-20főig (max. 8 órára) 25.000Ft+ÁFA, Gázpalack használat: 5.000 Ft. Evőeszköz, tányér, pohár nem minden esetben biztosított. A  hűtési lehetőség biztosított(mennyiség függő).

-20-30fő (max.8 órára) 35.000Ft+ÁFA, Gázpalack használat: 5.000 Ft. Evőeszköz, tányér, pohár nem minden esetben biztosított. A  hűtési lehetőség biztosított(mennyiség függő).

-30-40fő (max.8 órára) 45.000Ft+ÁFA.Gázpalack használat: 5.000 Ft. Evőeszköz, tányér, pohár nem minden esetben biztosított. A  hűtési lehetőség biztosított(mennyiség függő).

A felhasznált poharak, tányérok, evőeszközök, stb. elmosogatását és tisztítását a rendezvény végén a bérlőnek kell végrehajtani. Vagy  hozni eldobhatókat és a rendezvény végén a kijelölt helyen gyűjteni.

Esetlegesen, függve a recepció nyitva tartásától 8 órát meghaladó tevékenység is lehetséges, óránként plusz költségért (1.500Ft+ÁFA/óra).

Bármi jellegű károkozás esetén a bérlő köteles a keletkező kárt kifizetni!

Piknikudvar

007 023 026
005 Piknikudvar 006